Vellykket Konsert & Safari

Mer enn 120 privatkjøretøy gjennomførte den timelange bilturen gjennom vindparken og mellom 500 og 600 fikk oppleve en konsert i strålende vær.

Fosen Vind inviterte 12. august til Konsert & Safari på Kvenndalsfjellet og på Monstad kai i Åfjord. Hensikten med arrangementet var å gi lokalbefolkningen en mulighet til å ta en nærmere titt på vindkraftverket og invitere til en hyggelig samling som takk for tålmodigheten gjennom 5 år med byggeaktiviteter i kommunen.

På grunn av pandemien har vi måttet avvente et slikt arrangement. Kvenndalsfjellet vindpark har vært i full drift en stund, men vi i Fosen Vind ønsket å vise fram hva som er bygget og også samle folk til en markering for at vi er ferdige.

Det var mulig å kjøre en guidet tur i egen bil med informasjon om anlegget og vindkraft generelt.  Etter bilturen var det servering og konsert med "Best of Rock" med Kee Marcello (ex-Europe) og gjester, blant annet Ole Aleksander Wagenius (the Voice) som spilte skandinaviske og internasjonale slagere på Monstad kai i Åfjord. Stor steming og mange fornøyde deltakere.